[Ecoespai] ecosistema pels artesans a RQR

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

Ecoespai fa una crida per configurar un nou ecosistema pels artesans de la Xarxa Eco Tarragona.

Si esteu interessats en promocionar el vostre producte/servei dins la Xarxa Eco Tarragona en un espai físic podeu disposar d’un micro aparador per als vostres projectes 100% intercanvi. Farem un mosaic de les possibilitats que tenim dins la Xarxa Eco Tarragona i volem que en formis part: ocupem un nou espai a la Part Alta de la ciutat per mostrar els productes dels artesans!

cajas

 

 

 

 

 

 

 

 

Porteu una caixa de fusta, de vi, de pernil o bé de fruita (interessa que sigui ben sòlida) amb unes mides aproximades de 50×70 cm a RQR (C/ Merceries, 12. Part Alta – Tarragona) i us ho expliquem (si veniu sense caixa també us ho explicarem). Hi ha la intenció que sigui un projecte d’auto-ocupat, que es sostindrà amb una aportació conjunta dels usuaris que servirà per a qui s’encuidi de dinamitzar la proposta i poder abonar el lloguer de l’espai emprat amb moneda social.

caja1

 

 



 

 

 

Us recordem que els dies 13, 14, 15 i 16 d’Agost del 2015 hi ha la Imaginada al Camp de Mart de Tarragona. La Xarxa Eco Tarragona participarà de la Imaginada, el dissabte amb una paradeta dins la Fira d’Entitats, on el mític ecoactiu Roger farà pedagogia de la moneda social (cap allà les 17h). Allí també us podrem informar d’aquesta iniciativa del mosaic de caixes i altres.